Sigues impecable amb les teves paraules

Quan no cuido les paraules estic llençant verí emocional. Quan fereixo a algú amb les meves paraules, aquest entra en un estat emocional negatiu que reverteix en mi. Un verí, que retorna directe a mi com un bumerang. Estic fent mal, però també me n’estic fent a mi mateix.

Quan em parlo negativament, succeeix el mateix. El cervell és un terreny fèrtil, on segons quin tipus d’adob dono als meus processos mentals, així alimento els pensaments que creixen, i aquests condicionaran els meus comportaments i la meva vida.

Prova de parlar-te i parlar als altres de manera amorosa i positiva durant 21 dies. Els dies que tarda el teu cervell en crear les connexions neuronals que estableixen l’adquisició d’un nou hàbit. Experimenta el canvi que es produeix en tu i en els que t’envolten.