Sentir. Tot ho faig per a Sentir

Saps què és el que realment anheles quan et proposes un objectiu o un repte? No és aconseguir-lo, sinó que anheles sentir el que creus que sentiràs quan l’aonsegueixis.

Et convida a que et preguntis: Com creus que et sentiries si per fi et decidissis a canviar de feina, de parella o de ciutat? Com creus que et sentiries si tinguessis el cos més atlètic, el nas més petit o més cabell? ¿Com creus que et sentiries si qui creus que et fa la teva vida impossible sortís d’ella o qui creus que te la feia més bonica tornés a formar-ne part?

Potser la teva resposta és: tranquil, feliç, segur, afortunat, lliure? Sincerem-nos! Si en les condicions actuals en les que et trobes no et sents el suficientment tranquil, feliç, segur, afortunat o lliure, creus realment que quan les condicions canviïn això canviarà? O seguiràs enfocant-te en el que creus que et falta per a que la teva vida sigui perfecta?

Res canviarà en tu demà, si no canvia en tu ara. Així és que, si el que vols sentir és tranquil·litat, felicitat, amor, llibertat, o el que sigui que vulguis sentir, fes tot el que estigui a les teves mans; cada dia!, per a trobar i regalar-te aquells espais, activitats i companyies que a dia d’avui et fan sentir com t’agradaria sentir-te. Segur que n’hi ha un munt en la teva vida! Para’t un moment i observa on es troben.

I és que, el que sents determina el que penses i acabes fent, i això acaba determinant el que atraus a la teva vida. Observa i revisa què estas atraient i canvia-ho. Està a les teves mans.