“He trobat el significat de la meva vida al ajudar als altres a trobar en la seva vida, un significat.”

V. Frankl

“No es pot ensenyar res a un home; només se’l pot ajudar a trobar la resposta dintre seu.”

G. Galilei

Roser Vinyet

La meva curiositat per la part de la vida invisible a l’ull humà, em va portar a llicenciar-me en Biologia Sanitària. Però les respostes a les meves preguntes resultaven insuficients. Així que, la creença absoluta en l’enorme potencial de les persones i l’afany d’aprendre, em van conduir a buscar respostes a nivell de rendiment humà; propi i aliè, dins el món de l’empresa. He estat tretze anys liderant equips de persones; com a directiva, en departaments de producció i compres en empreses diferents. He viscut experiències; com a persona, com a dona i com a professional, bastant complexes. De cada una d’elles he escollit sempre, aprendre’n i millorar-me així en totes les meves dimensions.

I va arribar un dia en el que vaig sentir que volia dedicar la resta de la meva vida a acompanyar a altres a ser lliures, a viure des de l’amor, la positivitat, la passió, l’essència i la consciència. Aleshores, em vaig formar com a coach personal, executiu, d’equips, i educatiu, i associar-me i certificar-me (nº 10.753) per la Asociación Española de Coaching (ASESCO).

Des de sempre he sentit passió per a l’observació i la comprensió de l’ÉSSER humà, d’una manera holística (cos, ment, emocions i esperit). Per això, formar part de l’equip de medicina integrativa o holística de la Clínica Bayés Integral em desperta una enorme gratitud, honor i satisfacció.

Crec profundament que: l’amor, la comprensió, la compassió, l’acceptació, el perdó i la gratitud cap a l’exterior, comença per viure-ho primer cap a l’interior. I per aquesta raó, em sento altament compromesa amb el meu creixement personal en tots els seus nivells. Em considero una eterna alumna de la vida, una dona altament sensible, valenta i d’acció. Una combinació d’energia positiva i passió pura per tot el que faig. Una barreja inusual d’emocionalitat i racionalitat de la que em sento infinitament agraïda.

M’apassiona compartir els meus aprenentatges en autoconeixement i autogestió emocional i mental. I un dels llocs on em permeten fer-ho és a la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona com a membre docent del Postgrau “Aprenentatges específics, dificultats d’aprenentatge i trastorns del neurodesenvolupament”.

Tot passa per algun motiu. La vida et posa a les teves mans, en el moment precís, just allò que necessites per seguir amb la teva evolució i expansió. I res se’n va de la teva vida fins que no t’ha ensenyat allò que necessitaves aprendre.

Per quin motiu creus que justament avui estàs llegint aquestes paraules?