“Per assolir un somni, el primer que cal és despertar!”

“La vida et posarà obstacles. Els límits els poses tu.”

“Pregunta’t si el que estàs fent avui, t’apropa al lloc en el que vols estar demà.”

W. Disney

“D’aquí a un any, desitjaràs haver començat avui!”

K. Lamb

“Tot sembla impossible fins que es fa.”

N. Mandela

“T’agraden les sorpreses? Mentida! Només t’agraden les sorpreses que vols, a la resta les anomenes problemes.”

A. Robbins

COACHING I/O MENTORING 1:1

Hi ha moments en la vida en els que no ens sentim com ens volem sentir. I intentem fer canvis en el nostre exterior, en un intent de deixar de sentir-nos com ens sentim.

I si et digués que no és aquell objectiu exterior el que en realitat persegueixes, sinó com creus que et sentiràs quan l’hagis aconseguit?

Hi ha moments en la vida en els que ens prenem consciència que toca anar cap endins si volem avançar, però sentim que no podem fer-ho sols, que necessitem ajuda i estem disposats a trobar-la. En moments com aquests, es fa necessari trobar un espai on permetre’ns mostrar la pròpia vulnerabilitat sense ser jutjats, per a descobrir que és en la nostra vulnerabilitat on resideix el nostre autèntic poder personal.

Això és el que t’ofereixo.

Un espai d’escolta, de reflexió, d’observació, de contenció. Un espai de preguntes i perspectives diferents per a que trobis les teves pròpies respostes. Un espai de comprensió, on està permès expressar tot el que estàs sentint i pensant.

Un espai on es reti a la ment des de l’amor, el respecto i el no judici. Un espai on l’expressió sigui en total llibertat i autenticitat. Un espai on sigui benvinguda tant la paraula com el silenci. Un espai de presència. Un espai d’igual a igual. De ésser humà a ésser humà. Un espai d’honra i respecte per la teva pròpia experiència.

Si has arribat fins aquí és que; en algun punt, sents que alguna cosa el et puc aportar.

Permet-te continuar llegint i SENTIR si ressones amb el missatge que transmeto i/o con amb la meva identitat particular. Doncs la ressonància amb l’acompanyant és de màxima rellevància en un procés d’acompanyament.

Permet-te ja des d’ara escoltar el teu interior. Sentir-te. Atreveix-te a començar a escollir i accionar des de la teva ressonància o veritat interior.

QUÈ FAIG I QUÈ NO FAIG?

Acompanyo a persones en els seus processos de transformació personal.

No faig sessions puntuals a mode de pedaç o pastilleta. I no les faig perquè; encara que és una opció absolutament vàlida, aquesta opció no només m’estaria atorgant a mi el poder del teu despertar i de l’expressió del teu potencial, sinó que no produeix canvis reals. En el canvi d’hàbits de comportament; i pensar, sentir, reaccionar d’una determinada manera i obtenir uns determinats resultats també ho són, es requereix de voluntat, compromís, perseverança i un temps. Al igual que per a posar en forma el teu cos no serveix anar un sol dia al gimnàs o menjar un dia sa.

Durant el teu procés, em comprometo amb el meu compromís, entrega, voluntat de servei, honestedat, coherència, presència, gaudi i amor. I em relacionaré amb tu des de la teva grandesa, doncs crec profundament en el teu potencial como ésser humà.

El que més m’omple i dóna sentit a la meva entrega és poder ser testimoni del teu florir.

 

COM HO FAREM?

Estarem junts setmanalment durant 12 sessions de 90 minuts. Presencial o per Skype.

La primera sessió serà exploratòria i en ella decidirem si seguim. Si decidim seguir, programarem ja en aquest moment les 11 sessions restants.

Durant el teu procés podràs gaudir també del meu acompanyament via WhatsApp de dilluns a divendres.

En el meu acompanyament mai perdo de vista la visió holística de l’ésser humà, és a dir, que en ell conviuen diferents dimensions (corporal, mental, emocional, espiritual, energètica) que estan interrelacionades i que el desajust en una d’elles influeix en les demés.

Despertar del sofriment que provoquen les nostres percepcions distorsionades de la realitat és reptador, i ho sé perquè he estat allí. Per això t’oferiré la meva contenció amorosa i coratge en tot el teu procés.

  

AIXÒ ÉS PER  A TU SI…

  • Si desitges profundament un canvi en la teva vida, encara que tinguis por, encara que ara no el vegis possible, encara que ara no ho creguis.
  • Si estàs compromès amb tu mateix@ i estàs disposat@ a treballar proactivament per a aconseguir-lo.
  • Si estàs disposat@: anar cap endins, a qüestionar i a qüestionar-te, a sentir, a obrir-te a altres perspectives, a viure-ho amb curiositat i a gaudir en el teu procés (encara que ara no ho creguis possible).
  • Si estàs disposat@ a assumir la responsabilitat sobre la teva vida i el que depèn única i exclusivament de tu.

AIXÒ NO ÉS PER  A TU SI…

  • Busques o creus que jo sóc qui et solucionarà la vida.
  • Busques en mi una crossa per temps indefinit. La meva missió és que volis del niu quan ambdós sentim que estàs preparat@.

EXPRESSIÓ D’APRECIACIÓ EN FORMA DE DINERS (INVERSIÓ ECONÒMICA):

El diner és una de les formes que l’ésser humà ha inventat per a atorgar valor als objectes i als serveis. El diner que invertiràs en el teu procés no és un pagament pel meu temps en minuts només, la teva inversió econòmica és una manera d’expressar apreciació, gratitud i amor per tot el rebut.

Inclou:

  • 12 sessions 1:1 d’aproximadament 90 minuts (una per setmana).
  • Gravació en àudio de cada sessió (si així ho desitges).
  • Acompanyament via WhatsApp (de Dilluns a Divendres) durant el procés.
  • Bloqueig de 3 mesos en el meu calendari per a garantir la continuïtat del teu procés de coaching i/o mentoria.

Contacta linkant a aquesta frase per a conèixer el valor de la inversió i les opcions de pagament.

Quan el teu desig per expandir-te i evolucionar és més fort que les teves pors, no dubtis ni per un instant que s’activaran les forces invisibles de l’Univers per a sostenir-te i mostrar-te el camí per a poder viure el que desitges.