Fes més d’allò que et fa feliç!

Tendeixes a enfocar-te en el que manca, en comptes de valorar, agrair i gaudir el sí que tens, sí que pots fer i sí que ets?

“Quan aconsegueixi allò, seré feliç”. Eterna insatisfacció i innecessari patiment. El teu estat de salut, aquesta feina que avorreixes i la teva família, poden desaparèixer o transformar-se demà mateix. La teva vida pot canviar en una mil·lèsima de segon i no te’n demanarà permís. Serà llavors quan valoraràs el què sí que tenies. Cal? O vols començar a canviar l’enfoc a partir d’ara mateix?

 

Quan fas allò que t’agrada, generes una vibració de calma, benevolència i gratitud, i el teu cos i la teva ment alliberen cascades d’hormones i neuropèptids que et regeneren i retroactiven el teu benestar. Així que: gaudeix pausadament d’aquell cafè matutí, respira profund i observa el paisatge des del cim després de l’esforç, frueix de la dutxa d’aigua calenta com si fos la primera vegada, abraça cada cop que en tinguis ganes, diverteix-te menjant aquest plat que no et falta, arrenca a ballar amb aquella cançó…

Fes més d’allò que et fa feliç! Per petit que sigui el que et fa feliç.